sâmbătă, 30 martie 2013

The Gift (2000) Prezicere fatală

Poster The Gift Poster The Gift

Sinopsis The Gift

Povestile unei comunitati plina de personaje curioase si colorate, a unei femei bintuite de viziuni clarvazatoare si a unei frumoase libertine, disparute in mod misterios se intersecteaza in micul oras Brixton din Georgia, un tirg provincial, unde, aparent, viata e linistita si fara secrete. Darul este un thriller psihologic cu elemente supranaturale, dar in esenta, o celebrare a spiritului uman.
Filmul, regizat de cunoscutul si prolificul Sam Raimi este un amestec inspirat si echilibrat de policier, horror si emotionanta drama de familie.
El include o distributie de exceptie, formata din actori nominalizati la Premiile Oscar - Cate Blanchett (Elisabeth, regina virgina), Greg Kinnear (Mai bine nu se poate) - sau Globul de Aur, cistigatori ai acestor premii – Hillary Swank (Baietii nu pling). In distributie, li se alatura starul filmului Matrix, Keanu Reeves si tinerele vedete in ascensiune: Giovanni Ribisi si Katie Holmes. Scenariul este semnat de un alt cistigator al Premiului Oscar, Billy Bob Thornton. Acestei echipe valoroase i se adauga inca o personalitate: creatoarea de costume Julie Weiss, nominalizata la Oscar pentru realizarile sale din filmele Armata celor 12 maimute si American Beauty.VEZI FILM ONLINE
http://www.cinemarx.biz/1549-the-gift.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu